A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan.

Lees verder

Het succes van de A348

Centraal voor het werk A348 staan het ontwerpen, realiseren (vervangen) en onderhouden van een 4-tal viaducten. Bart, Joop en Rob vullen 3 verschillende rollen vanuit 3 verschillende organisaties en dus met 3 verschillende belangen.

Lees verder

Biocomposiet fietsbrug Ritsumasyl

De provincie Fryslân slaat een innovatieve weg in met een biocomposiet fietsbrug over het Van Harinxmakanaal bij Ritsumasyl. Deze nieuwe fietsbrug vervangt de huidige brug en faciliteert het veilig en comfortabel passeren van klasse Va

Lees verder

Vormgeving

Wij geven vorm aan communicatie door middel van tekst en beeld. Dat kan via ieder gewenst medium: online, gedrukt, of een combinatie hiervan.

Lees verder

Spelsimulaties/schematics/praatplaten/infographics

Het mooie aan spelsimulaties is dat mensen er spelenderwijs achter komen waar plus- en knelpunten in hun organisatie zitten.

Lees verder

Crisismanagement

Alertheid en adequaat acteren. Je kent dat wel. De organisatie kom ineens in de spotlight omdat er iets onverwachts gebeurt met mogelijk vervelende gevolgen voor klanten, medewerkers of management.

Lees verder

Trefzeker in tenders

Om aan werk te komen, moet je als marktpartij regelmatig tenders winnen. Tegenwoordig draait dat steeds vaker om Best Value en EMVI tenders die via TenderNed worden aanbesteed.

Lees verder