15 jaar Multividuals

Op 29 februari 2024 vieren wij met relaties, opdrachtgevers, associates en bekenden het 15 jarig jubileum van Multividuals.

Lees verder

Multividuals en Bouwteams

Samenwerking als aanbestedingscriterium: Steeds vaker zien we in de inframarkt aanbestedingen met Bouwteams, tweefasen-aanpak of andere vormen waarin samenwerking onderdeel is van de gevraagde aanpak. Multividuals gelooft in die aanpak en heeft hier vaak de rol van bouwteam- of samenwerkingscoach.

Lees verder

3 tools om van een groep een team te maken

Wij werken graag met mensen en maken graag van een groep mensen een team. In dit artikel delen we 3 tools met je die we de afgelopen tijd met succes en plezier hebben ingezet.

Lees verder

RealDrives bij selectie van tenderteams

RealDrives bij selectie van tenderteams Projecten: divers Bij het samenstellen van passende teams bij aanbestedingen (zowel voor het schrijven van de tender als het na gunning realiseren

Lees verder

Realdrives als basis

Ieder mens is gedreven. Als je doet waar je goed in bent of passie voor hebt, gaat het je vaak beter en makkelijker af. Vanuit dat vertrekpunt geloven wij dat inzicht in je eigen en andermans drijfveren een plus geeft op expliciet samenwerken.

Lees verder