Realdrives als basis

Ieder mens is gedreven. Als je doet waar je goed in bent of passie voor hebt, gaat het je vaak beter en makkelijker af. Vanuit dat vertrekpunt geloven wij dat inzicht in je eigen en andermans drijfveren een plus geeft op expliciet samenwerken. Sinds wij de RealDrives inzetten voor individuen en teams, merken wij dat de inzichten uit de test erg veel toegevoegde waarde hebben. Zowel voor de persoon in kwestie, als voor degenen met wie hij of zij samenwerkt. Het gesprek erover leidt steevast tot aanscherping van houding en gedrag op een manier die bijdraagt aan de gewenste prestatie.

Daarnaast zorgen de team-analyses van RealDrives vaak voor bewustwording over welke focus in gedrag gewenst is vanuit het collectief. Daarmee hebben onze opdrachtgevers al heel wat bewegingen in gang kunnen zetten.

Een eerste kijkje in RealDrives

RealDrives meet 6 verschillende drijfveren en drukt zowel voorkeur als omgeving en gedrag uit in deze drijfveren. RealDrives gebruikt voor iedere drijfveer een specifieke kleur. Onderstaand plaatje zoomt in op drijfveren in combinatie met proactief en reactief gedrag.

 

We nemen je graag mee in de toegevoegde waarde die RealDrives kan bieden. Neem contact op met Rob van Kouwen of kijk op de website van www.realdrives.com.