Vechtdialoog: vaar jij met ons mee?

Bij steeds meer projecten draait een deel van de aanbesteding om samenwerking. Bouwteams, tweefasen projecten en allianties zijn geen uitzonderingen meer.

Project DOEN (Nijkerkerbrug) heeft een trend gezet die nu gevolgd wordt door verschillende RWS projecten. Waterschappen werken veel met assessments en uitvragen waarbij een visie op samenwerking een EMVI-criterium is. Ook prestatiecontracten bevatten steeds vaker een bij aanbesteding uitgevraagde samenwerkingscomponent.

Multividuals is betrokken bij veel van deze projecten. Via Opdrachtgever, Opdrachtnemer, Beheerder of een combinatie.

Wij merken dat de andere aanpak enerzijds tot groot enthousiasme en tot succesvolle projecten leidt. Anderzijds zien we regelmatig de struggle die het oplevert, zowel in aanbestedingen als na gunning.

Omdat het onderwerp ons boeit en wij een verdere bijdrage willen leveren aan succesvol samenwerken in projecten, organiseren wij in september 2 gesprekken in de sloep van Multividuals. We varen dan samen over de Vecht en gaan de dialoog met elkaar aan over samenwerking. Het idee is na een korte aftrap van onze kant ervaringen te delen, uitdagingen te bespreken en te debatteren over een aantal stellingen.

Onze sloep vertrekt uit Muiden op de volgende data:

  1. Vrijdag 10 september, tijd: 15.00 – 20.00 uur
  2. Woensdag 15 september, tijd: 15.00 – 20.00 uur

Heb je zin om mee te doen met deze Vechtdialoog en collega’s uit het veld te ontmoeten?

Meld je dan aan via: anoukhendrikx@multividuals.com voor 1 van deze data. De kosten voor deze Vechtdialoog nemen wij voor onze rekening.