A9 Badhoevedorp-Holendrecht

Rijkswaterstaat verbreedt de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht naar vier rijstroken per rijrichting en legt een wisselbaan aan.

Door de extra rijstroken verbetert de doorstroming en daarmee de bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. Ook wordt de leefbaarheid in de omgeving vergroot.

Het technisch team van Rijkswaterstaat van project A9 BAHO is een Multidisciplinaire projectorganisatie. Met behulp van RealDrives hebben de teamleden inzicht gekregen in elkaars drijfveren en voorkeursgedrag en samen gekeken hoe die in het project  optimaal benut kunnen worden. Inhoudelijke vraagstukken zijn ook bij de kop gepakt om te komen tot gedragen oplossingsrichtingen.

Sinds 2017 helpen wij dit team aan onderling vertrouwen en expliciet samenwerken tijdens Start-Ups, coaching-on-the-job en Samenwerkingssessies. Ook maken we gebruik van Time-Out sessies. Stap samen even uit de waan van de dag: Wat leeft er, wat verdiend de aandacht, hoe pakken we het samen op?

We hebben het team begeleid in de periode tot gunning. Ook sinds het project is gegund aan Opdrachtgever VeenIX, begeleiden wij op gezette tijden Team Techniek A9 BaHo.

Door al geruime tijd samen te werken kunnen we snel, effectief en doelgericht schakelen. Het is mooi om de ontwikkeling van het team en de samenwerking te zien. We haken daarbij in op de behoefte van het team door specifieke competentieworkshops aan te bieden. Zowel de teamleden individueel als het team als geheel maken zo stappen in hun professionaliteit en samenwerkingsskills.