Het mooiste vind ik als mensen geluk vinden in hun werk en in hun organisatie.

 

Aan die zoektocht lever ik graag mijn bijdrage door de juiste vragen te stellen, vertrouwen te schenken en te ontvangen en daarmee individuen en teams te helpen kleine, impactvolle stappen te zetten.

Na mijn opleiding Beleids- en Organisatiewetenschappen heb ik als adviseur gewerkt bij Twynstra Gudde, waarvan de laatste twee jaar als manager van de adviesgroep Talentive. In die tijd heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van talentmanagement en generatieleren. Het boek “JongLeren met Talent: de match tussen Organisatie X en Generatie Y” was hiervan het resultaat en eindigde in 2010 als tweede in de strijd om de titel Managementboek van het jaar. Ik heb de afgelopen jaren veel lezingen, workshops, trainingen en dagvoorzitterschappen verzorgd rond dit thema. In mijn adviespraktijk werk ik veel aan transitie- en transformatiebegeleiding in en rond het jeugdzorgveld.

Ik vind het mooi met de partijen werkzaam in dat maatschappelijke veld, te werken aan samenwerking en aan het bereiken van tastbare resultaten. Verder werk ik aan talent- en verandermanagement.

Ik ben gefascineerd door de kracht van gaming en simulaties: leren door te ervaren. Die fascinatie deel ik met Multividuals. Werken met kracht van mensen is daarbij een belangrijke verbindende factor. Daar waar ik samenwerk met Multividuals kan ik dan ook veel van mijn ambities kwijt.

Specifieke expertise
- Transitie en en transformatie-management.
- Verandermanagement.
- Talentmanagement.
- Gaming.

www.degeneralist.nl
thomasverhiel@multividuals.com
+ 31 (0)6 51265476

Het Team

Rob van Kouwen

Oprichter/Eigenaar

06-22957792

Anouk Hendrikx

Graphic design/Vormgeving

06-11483012

Machiel Willemsen

Associate Multividuals

06-51701412

Rob Schutte

Associate Multividuals

06-21574783