Het is mijn passie om mensen in beweging te brengen zodat verandering ontstaat.

 

EricaMijn specialisme: het activeren van dynamiek
Mensen willen zich wel ontwikkelen en veranderen maar weten vaak niet hoe. Ik leer hoe je inzicht kunt krijgen in elkaars gedrag en elkaars drijfveren zodat je als professional kunt excelleren en goede resultaten gaat behalen met je team/project. Mijn werkwijze is betrokken, gericht op interactie, doelgericht en empatisch.

Overtuiging: de grootste succesfactor is gedrag en cultuur
Door het trainen van sociale vaardigheden ben ik er als coach en adviseur op gericht te bouwen aan een cultuur van samenwerking, feedback en reflectie. Ik leer hoe je op de juiste momenten talenten en kwaliteiten kunt verbinden zodat er een sterk team ontstaat.

Ervaring
Het is mijn ervaring dat alles draait om communicatie, daarbij gaat het niet alleen over de inhoud maar vooral over informele- en formele invloeden. Ik leg het accent op het ontwikkelen van verbale-en non-verbale vaardigheden zodat experts boven komen drijven. Leren is persoonlijk, ik vind het een uitdaging om in teams te ontdekken op welke wijze je mensen kunt benaderen en aanspreken zodat zij zich maximaal kunnen ontwikkelen en persoonlijke effectiviteit groeit.

Expertise

  • Persoonlijke coaching.
  • Concurrentiegerichte dialoog.
  • Communicatietraining.
  • Leiderschapsontwikkeling.
  • Teamdynamiek/rollen.
  • Presenteren/pitchen.
  • Verandermanagement.

De associates van Multividuals
Wij werken samen met verschillende professionals die zich aangesproken voelen door de specifieke visie en aanpak van Multividuals gericht op werken met kracht van mensen. Associates die samen met ons een breed palet aan ideeen, kennis, vaardigheden en oplossingen kunnen bieden. Wij stellen onze teams zo samen dat die precies aansluiten bij uw vraag en bij de organisatie en haar medewerkers. Die goede match levert direct toegevoegde waarde.

info@ponton.nl
+ 31 (0)6 51159504

Het Team

Rob van Kouwen

Oprichter/Eigenaar

06-22957792

Anouk Hendrikx

Graphic design/Vormgeving

06-11483012

Machiel Willemsen

Associate Multividuals

06-51701412

Rob Schutte

Associate Multividuals

06-21574783

Thomas Verhiel

Associate Multividuals

06-51265476

Erica Janssen

Associate Multividuals

06-51159504

Ben Essers

2bprojects

06-28336037