Werken met kracht van beelden! Deze zin is mij op het lijf geschreven. Nieuwe beelden maken is mijn passie.

Beelden in de breedste zin van het woord: spelsimulaties, logo’s, complete huisstijlen, schematics, praatplaten, flyers, uitnodigingen, magazines, enz. Mijn kracht is dat ik me uitstekend kan verplaatsen in wat de mensen voor ‘beeld’ willen. Door samen in gesprek te gaan voel ik feilloos aan wat er gemaakt moet worden en hoe dit vormgegeven kan worden. Daarbij ben ik door mijn expertise en ervaring in staat om te sparren over de vele mogelijkheden en advies te geven.

Overdraagbaar maken van kennis en ervaring
Het leuke aan Multividuals is dat er veel samen met de klant wordt ontwikkeld, het creëren van nieuwe inzichten en ervaringen. Mijn rol is om die zo te visualiseren en vorm te geven, zowel tekst als beeld, dat de opdrachtgever zich erin herkent en daarmee iets tastbaars heeft, wat breed in de organisatie kan worden ingezet. Zowel digitaal als hardcopy, in boekvorm, als een magazine of flyer of in elke denkbare vorm die er is.

Spelsimulaties, schematics/ praatplaten
Ik bouw ook mee aan spelsimulaties en schematics/praatplaten voor verschillende opdrachtgevers. Bij een schematic visualiseren we hoe een organisatie in elkaar zit. Hierbij is het de kunst om daar gezamenlijk een duidelijk en overzichtelijke plaat van te maken. Een plaat waar de klant trots op is en die helpt om binnen de organisatie de goede gesprekken te voeren om gezamenlijke focus te krijgen.

Het mooie aan spelsimulaties vind ik dat mensen er spelenderwijs achterkomen waar de knelpunten in hun organisatie zitten. De beelden die ik maak, werken door in hoe mensen het spel beleven.

Organiseren van creatieve sessies
Wij organiseren ook dynamische, interactieve bijeenkomsten voor grote groepen op een inspirerende en creatieve manier. Ik denk mee over de inhoud en vorm en hoe de dag kan worden gefaciliteerd. We werken met pakkende thema's, waarmee wij zowel de inhoud als de entourage laden. De locatie die we voor de bijeenkomst uitzoeken, speelt daarbij ook een zeer belangrijke rol.

anoukhendrikx@multividuals.com
+ 31 (0)6 11483012

Het Team

Rob van Kouwen

Oprichter/Eigenaar

06-22957792

Anouk Hendrikx

Graphic design/Vormgeving

06-11483012

Evert Jansen

Adviseur Multividuals

06-24894787

Machiel Willemsen

Associate Multividuals

06-51701412

Rob Schutte

Associate Multividuals

06-21574783

Thomas Verhiel

Associate Multividuals

06-51265476

Erica Janssen

Associate Multividuals

06-51159504

Ben Essers

2bprojects

06-28336037