Ik lever samen met de mensen een wezenlijke bijdrage aan organisaties en bedrijven. 

 

Ik ben voortdurend op zoek naar de kern: wat heeft het bedrijf nodig? Ik wil samen met mensen ontdekken wat die kern is. Dat iedereen het snapt: dit is nodig en dát gaan we doen. In mijn werk als adviseur en manager wil als ik helpen het verschil te maken. Ik werk onderzoekend, gedreven en vernieuwend.

Mijn ervaring

Als adviseur (Twynstra Gudde, KPMG) heb ik me lang bezig gehouden met individuele en groepsontwikkeling (assessments, trainingen, MD, coaching en corporate academies). Toen ik Veranderkunde doceerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, realiseerde ik me dat ik organisaties wil ontwikkelen via de mensen die daarbinnen werken.

In 2001 heb ik samen met anderen FCTB opgericht; consultancy waarin inhoud (IT) en mensen beide van belang zijn. FCTB heb ik succesvol achtergelaten en sindsdien werk ik als zelfstandig adviseur.

Samen hard gaan

Ik heb ervaren dat mensen en inhoud gezamenlijk de belangrijkste hefbomen zijn om iets binnen organisaties te bereiken. Mensen zijn van nature gemotiveerd en gecommitteerd. De kunst is om die motivatie aan te spreken. Dat lukt alleen via de inhoud. Met een glasheldere koers en daarbinnen ruimte voor de eigen kracht van mensen. Als iedereen gebruikt maakt van zijn kracht, dan zul je samen hard gaan.

Specifieke expertise

- Teamontwikkeling.
- Organisatieontwikkeling.
- Project- en programmamanagement.
- Verandermanagement.
- Coaching.
- Communicatie.

De associates van Multividuals

Multividuals werkt met verschillende professionals die zich aangesproken voelen door de specifieke visie en aanpak van Multividuals gericht op werken met kracht van mensen. Associates die samen een breed palet aan ideeën, kennis, vaardigheden en oplossingen kunnen bieden. Wij stellen onze teams zo samen dat die precies aansluiten bij uw vraag en bij de organisatie en haar medewerkers. Die goede match levert direct toegevoegde waarde.

robschutte@multividuals.com
+31 (0) 6 21574783

Het Team

Rob van Kouwen

Oprichter/Eigenaar

06-22957792

Anouk Hendrikx

Graphic design/Vormgeving

06-11483012

Machiel Willemsen

Associate Multividuals

06-51701412

Rob Schutte

Associate Multividuals

06-21574783