In vertrouwen en expliciet met elkaar samenwerken is de basis: dat is waar ik voor zorg!

 

Mijn specialisme

Ik ben adviseur en trainer en richt me op expliciet samenwerken en gedragsverandering in organisaties, ben gespecialiseerd in het werken met adviseurs, zie www.advieskunst.nl. Zie ook mijn boek.

Mijn ervaring

Ik publiceer op www.internadviseren.nl en werk aan www.professioneleidentiteit.nl. Ik werkte 7 jaar bij de Baak Management opleidingen als Directeur Open Opleidingen en als trainer/coach. Ik ben begonnen als communicatie- en veranderadviseur bij Twynstra Gudde. In mijn carrière heb ik in diverse markten gewerkt. De accenten liggen in de zakelijke dienstverlening, non-profit en industrie.

Mijn kracht
Ik zorg voor een veilige setting en het versterken van vertrouwen in elkaar, jezelf en de omgeving. Daardoor werk je makkelijker en leuker samen, creëer je een grotere betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. En krijg je meer resultaat!

Daar zet in creatieve en nieuwe vormen voor in en ben sterk gericht op wat in het hier en nu gebeurt.

Specifieke expertise
- Expliciet Samenwerken (in teams).
- Appreciative Inquiry.
- Ontwikkelen van professionals en professionele identiteit.
- Advies en adviseren.
- Diverse psychologische stromingen w.o. Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren, Organisatie opstellingen en Gestalt.
- Internationaal inzetbaar.

De associates van Multividuals
Ik werk graag binnen het netwerk van Multividuals omdat het een erg leuke en slimme groep professionals is, met een aantal vrienden. Dat is ideaal samenwerken, we hebben aan een half woord genoeg, kunnen snel schakelen en maken veel plezier.

Wij werken samen met verschillende professionals die zich aangesproken voelen door de specifieke visie en aanpak van Multividuals gericht op werken met kracht van mensen. Associates die samen met ons een breed palet aan ideeën, kennis, vaardigheden en oplossingen kunnen bieden. Wij stellen onze teams zo samen dat die precies aansluiten bij uw vraag en bij de organisatie en haar medewerkers. Die goede match levert direct toegevoegde waarde.

machielwillemsen@multividuals.com
+31 (0) 6 51701412
Weblog:

www.advieskunst.nl

 

Het Team

Rob van Kouwen

Oprichter/Eigenaar

06-22957792

Anouk Hendrikx

Graphic design/Vormgeving

06-11483012

Machiel Willemsen

Associate Multividuals

06-51701412

Rob Schutte

Associate Multividuals

06-21574783

Thomas Verhiel

Associate Multividuals

06-51265476

Erica Janssen

Associate Multividuals

06-51159504

Ben Essers

2bprojects

06-28336037