Vechtdialoog

Wij bieden het succes van de Vechtdialoog © aan. Varend over de Vecht komen tot nieuwe inzichten, ideeën en doorbraken. De crux: het expliciet verbinden van de passie en professie van je collega's aan de uitdaging van je team of organisatie.

Een Vechtdialoog is een serie gesprekken in de Multividuals sloep. Tijdens de tocht staan wij met de deelnemers stil bij een thema dat speelt, een verandering die er aan komt of op de voorbereiding van een commerciële campagne. Of het is als personal branding onderdeel opgenomen in een management development traject. Vaak nemen we voorafgaand aan de Vechtdialoog RealDrives testen af.

Tijdens de Vechtdialoog achterhalen wij in één-op-één gesprekken (dialoog)  welke persoonlijke drijfveren een ieder heeft, welke ideeën er bij hem of haar leven en hoe die een bijdrage kunnen leveren aan de collectieve ambitie. De anderen luisteren intussen in stilte toe en schrijven op wat zij opvallend vinden aan het verhaal. Na afloop krijgt de geïnterviewde persoon van iedereen korte, persoonlijke feedback.

Het resultaat is vaak even eenvoudig als verrassend. We horen dingen die wij nog niet wisten. We worden ons bewust van talenten die tot dan toe onvoldoende zijn benut. We zien waar de mensen echt voor willen gaan. Het decor van de Vecht en haar oevers, het rustig kabbelende water en de tijd die even lijkt stil te staan, doen hier hun werk.

Na afloop bundelen wij die mooie oogst uit de gesprekken. Dat kan bij ons op kantoor of nog in de sloep. En zo ontstaat vaak een energiek, collectief verhaal: de verbinding van de passie en professie van je collega's met de uitdaging van je team of organisatie.

En is je team groter dan 5 tot 6 mensen of wil je het breder trekken binnen je organisatie? Dat kan: wij hebben voor verschillende opdrachtgevers ook combinaties gemaakt van meerdere Vechtdialogen waarbij we op een aparte sessie met de hele groep de verschillende verhalen wisten te verbinden.

Vechtdialogen worden door verschillende adviseurs van Multividuals gefaciliteerd.

Interesse? Of wil je hier meer van weten? Neem dan contact op met anoukhendrikx@multividuals.com.