Realdrives als basis

Ieder mens is gedreven. Als je doet waar je goed in bent of passie voor hebt, gaat het je vaak beter en makkelijker af. Vanuit dat vertrekpunt geloven wij dat inzicht in je eigen en andermans drijfveren een plus geeft op expliciet samenwerken.

Lees verder

Langdurig en complex infra project

“Voor een langlopend project als Aanpak Ring Zuid Groningen is het waardevol om te investeren in ons projectteam.” Dat was in 2015 de mening van projectdirecteur Ton Swanenberg van opdrachtgever ARZ Groningen.

Lees verder

KRACHT in teams

Voor een woningcorporatie begeleiden wij managementteams van verschillende afdelingen om nadere persoonlijke invulling te geven aan de jaarplannen die op hoofdlijnen zijn uitgekristalliseerd. De teams bestaan uit managers die allemaal

Lees verder

Bouwen aan vertrouwen

Een team is een groep individuen die samen voor een opdracht staan. Hoe mooi is het als elk afzonderlijk teamlid daarbij zijn of haar talenten volledig kan inzetten. Dat start met het kennen van de drijfveren en ambities van het teamlid. 

Lees verder

Vechtdialoog

Wij bieden het succes van de Vechtdialoog © aan. Varend over de Vecht komen tot nieuwe inzichten, ideeën en doorbraken. De crux: het expliciet verbinden van de passie en professie van je collega’s aan de uitdaging van je team of organisatie.

Lees verder