Training Skills Projectmanagement in de Bouw en Infra

Afgelopen jaar heeft Management Expedition, mede met de inbreng van Multividuals, twee prachtige trainingen georganiseerd!

De ene training is voor projectleiders, actief in Beheer en Onderhoud van gebouwen en installaties. De andere training voor projectleiders, actief in projecten in de Bouw en Infra.

Jöan Boere van Management Expedition heeft hiervoor een inspirerende groep ’trainers’ weten te vormen. De bijdrage van Multividuals zit in de drieluik aanbesteden, expliciet samenwerken en Oplevering & Overdracht.

Wellicht is dit ook iets voor jou of ken je iemand in jouw (werk)omgeving? Kijk dan op de site: https://www.managementexpedition.nl/training-skills-projectmanagement-bouw-en-infra/ of we binnenkort weer een training gaan geven.

  • “De intervisie vond ik erg waardevol en leerzaam. Veel van geleerd en een goede interactieve manier om digitaal te voeren.”
  • “Het interactieve karakter van de training waarin aan de hand van praktijkvoorbeelden uit ons werk en behoefte de training wordt afgestemd, werkt goed.”
  • “Het herkennen van de verschillende ‘kleuren’ en daarmee bewust mee aan het werk te gaan, helpt mij enorm. Soms uit je comfort zone gaan om daarmee een stap verder te komen.”
  • “Rob van Kouwen is een professionele spreker die weet waar hij het over heeft. Hij luistert naar wat er wordt ingebracht en reageert daarop.”