GVO – Regio West Nederland Zuid (Noord & Zuid) Vermeulen

Groot Variabel Onderhoud – Regio West Nederland Zuid (Noord & Zuid) Vermeulen

Het groot variabel onderhoud 2019 bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • 14 slots (volledige weekend -afsluitingen van de rijkswegen);
  • 31 km asfalt (baanbreed) vervangen.

Diverse maatregelen aan kunstwerken (vervangen voegen, betonreparatie).

Het wegennet heeft periodiek onderhoud nodig. Deze werkzaamheden vallen onder het Groot Variablel Onderhoud West-Nederland Zuid en vinden plaats in de provincie Zuid-Holland.

De werkzaamheden van deze GVO-opgave duren relatief kort en zijn in totale omvang kleiner dan reconstructies en de aanleg van nieuwe wegen. De vele kleinere projecten maken het GVO tot één van de grotere projecten van Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid.

Opgave: binnen korte tijd een grote diversiteit aan werkzaamheden uitvoeren binnen afstemming met de diverse partijen; dat was de opgave na het gunnen van het contract. Door vanaf de start de werkzaamheden helder te plannen ontstond er overzicht. Na afstemming met onder andere de interne Beheerpartijen hebben we de te leveren documenten kunnen koppelen aan de werkplanning. In de diverse kernteamoverleggen werd gestructureerd afgestemd over de voortgang en realisatie van het werk. Hierbij werden aanvullende wensen en nieuwe inzichten gedeeld waardoor en snel en actief gehandeld kon worden. Met name richting de oplevering van het werk wisten de diverse ‘hoofdrolspelers’ elkaar effectief te vinden waardoor de vorming en acceptatie van het O&O dossier gerealiseerd kon worden. Voor de contractuele einddatum was de viering van O&O in 1 dag een feit.

Betrokken partijen: Opdrachtnemer Vermeulen Groep en Opdrachtgever Rijkswaterstaat onder regie van Multividuals.